CSR 

Helyi közösség

A régió egyik legnagyobb vállalatának lenni nagy felelősséggel is jár. Ezért a Dan-Slovakia Agrar a.s.-nál arra törekszünk, hogy folyamatosan támogassuk és gazdagítsuk azokat a közösségeket, amelyeknek részei vagyunk.

Kidzone

A helyi iskolákkal és különböző partnerekkel közösen egy jól szervezett ifjúsági klub működtetésével szórakoztató, szociális és támogató programokat csempészünk a Nagymegyeren élő gyerekek mindennapjaiba.

Évente mintegy 200 gyermek élvezheti az ingyenes és izgalmas iskolán kívüli tevékenységeket, kirándulásokat, nyári táborokat, karácsonyi koncerteket, családi napokat. Ezenkívül szemináriumokat tartunk a szülőknek és pedagódusoknak, mint például a tanulási rutinról.

DSA Nadácia

A DSA Nadácia alapítványon keresztül a helyi focicsapatok, különböző sportklubok, városi vásárok és egyéb kulturális rendezvények támogatásával részt veszünk közösségeink életében is.

Emellett együttműködünk a helyi általános iskolákkal és mezőgazdasági szakközépiskolákkal is, hogy tovább képezzük a fiatal generációt, és megismertessük velük a modern gazdálkodást.

Képzéseket és kirándulásokat szervezünk a termelésünkhöz, és aktívan részt veszünk abban, hogy hozzájáruljunk a szlovákiai és magyarországi mezőgazdasági egyetemek oktatási programjaihoz.

Az alapítvány különböző egészségügyi intézményeket is támogat, például új berendezésekkel és létfontosságú anyagokkal látja el a helyi kórházat.

A szegénység szintén szívünkhöz közel álló ügy. Minden évben a helyi önkormányzattal együttműködve támogatjuk az anyagi támogatásra szoruló családokat. Kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk a kevésbé tehetős családokon, és ez nekünk örömet okoz.

Ezenkívül cégünk segít a helyi önkormányzatoknak a hóeltakarításban, a szemétszállításban, a nagyméretű áruk rakodásában és mozgatásában, gépeket adunk kölcsön és különböző szervizmunkákat végzünk ingyenesen.

Jelentkezés, támogatás igénylése

A DSA Nadácia elsősorban olyan projekteket támogat, amelyek a következőkkel kapcsolatosak:

  • Gyermekek és fiatalok
  • Oktatás és tehetségfejlesztés
  • Egészségügy
  • Helyi rendezvények, sport és különböző kulturális kezdeményezések
  • Környezetvédelem

Ha van olyan projektje, amely megfelel a kiemelt területeinknek, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Kérvény támogatásra

Kérjük, hogy a kérvényt személyesen a DSA recepcióján adja le, vagy küldje el a nadacia@dsa.sk címre. A benyújtott pályázatokat folyamatosan értékeljük