CSR 

Emberek

A Dan-Slovakia Agrar a.s. -nál a vállalat és a munkavállalók közötti kapcsolatokat az átláthatóságra, a kölcsönös bizalomra és a tiszteletre alapozzuk. Természetesen az ENSZ emberi jogi nyilatkozatát is követjük.

Büszkék vagyunk arra, hogy ennyi hűséges és tehetséges alkalmazottal dolgozhatunk együtt, és nagyra értékeljük a vállalat sikeréhez való hozzájárulásukat.

Esélyegyenlőség

Felvételi és előléptetési eljárásaink során az esélyegyenlőség elvét követjük. Nem különböztetünk meg senkit faji vagy nemi alapon, és mindenkinek egyenlő esélyt biztosítunk.

Juttatások és személyes fejlődés

Különböző pénzbeli és nem pénzbeli munkavállalói juttatások széles skáláját kínáljuk, amelyek mindegyike alkalmazottaink igényeihez és követelményeihez igazodik.

Emellett fontosnak tartjuk a szakmai és a személyes fejlődést is. Például népszerű vezetői programot szoktunk indítani a megfelelő ambíciókkal és tehetséggel rendelkező alkalmazottak számára.

Etikai elvek

Vállalatunk mindennapi működése során, mind a belső, mind a külső kapcsolatokban professzionális megközelítést alkalmazunk, és megköveteljük az etikai elvek kölcsönös tiszteletben tartását.

Munkakörnyezet

Alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy minden alkalmazottunk számára kellemes és biztonságos munkakörnyezetet biztosítsunk. Ezért betartjuk a munkahelyi egészségügyi és biztonsági előírásokat (OHS), és a balesetek elkerülése érdekében innovatív technológiát és eszközöket használunk a gazdaságainkban.